Ademtest Breathwork

Ontdek wat je ademhaling kan opleveren, in slechts 30 minuten!

Met concreet actieplan voor resultaten ✅

Ademtest Breathwork

Ontdek je ademkracht in slechts 30 minuten!

Met concreet actieplan voor resultaten ✅

Ademkracht

Ontdek je ademkracht

Krijg je inzicht in je huidige ademhalingspatroon.

Boost je energie

Boost je energie

Een verbeterde ademhaling kan je energieniveau aanzienlijk verhogen.

Stressvermindering

Stressvermindering

Een gezonde ademhaling is een krachtig hulpmiddel tegen stress.

Ademkracht

Ontdek je ademkracht

Krijg je inzicht in je huidige ademhalingspatroon.

Boost je energie

Boost je energie

Een verbeterde ademhaling kan je energieniveau aanzienlijk verhogen.

Stressvermindering

Stressvermindering

Een gezonde ademhaling is een krachtig hulpmiddel tegen stress.

Ademcoach
Henrie, jouw ademcoach.

Transformeer je leven door de kracht van ademhaling te ontdekken

Ik ben Henrie, gecertificeerd ademcoach met 5 jaar ervaring. Ik begeleid mensen naar een gezondere ademhaling, en een verbeterde algehele mentale en fysieke vitaliteit. Ik begrijp de kracht van de ademhaling. En de impact die het kan hebben op ons dagelijks leven. Er is zoveel angst, eenzaamheid, gebrek aan richting in ons leven, zoveel lichamelijke ongemakken. Ik nodig jou uit om je eigen ademkracht te ontdekken en terug te komen naar innerlijke rust. Ik wil je helpen om weer in jouw kracht te komen.

5

Jaar ervaring

1-op-1

En groepen
Tom

Tom Wolters

Meer innerlijke rust

Ik heb de breathwork een aantal keer mogen meemaken. Het heeft een helende werking, geeft diepe beseffen, haalt je uit je hoofd en zorgt voor meer innerlijke rust. De ervaring is afhankelijk van de levensomstandigheden op dat moment. Eens proberen kan nooit kwaad maar voor mij was na eens proberen iets ontstaan wat ik blijf doen in mijn leven.

Ademhaling is de sleutel tot rust, vitaliteit en stressvermindering

CP test

Ademtesten: meet, verbeter, straal!

  • Twee eenvoudige en snelle tests van beide 1 minuut die je direct kunt uitvoeren.
  • Persoonlijke resultaten en aanbevelingen op basis van jouw ademhaling.
  • Inzicht in hoe je jouw ademhaling kunt verbeteren voor meer energie en ontspanning en gezondheid.


CP test

Ademtesten: meet, verbeter, straal!

  • Twee eenvoudige en snelle tests van beide 1 minuut die je direct kunt uitvoeren.
  • Persoonlijke resultaten en aanbevelingen op basis van jouw ademhaling.
  • Inzicht in hoe je jouw ademhaling kunt verbeteren voor meer energie en ontspanning en gezondheid.


Dit gaan we doen ....

Ademanalyse

De totale duur van onze ademtest en het daaropvolgende gesprek (Zoom of live) bedraagt maximaal 30 minuten. Een eerste stap naar een betere ademhaling.

Resultaten en advies

Na het afronden van de testen bespreken we de testen. Ik geef je inzicht in je huidige ademhalingspatroon en kunnen we eventuele zorgen bespreken.

Een gezonde ademhaling

Van stressvermindering tot verhoogde energie, ik laat je zien hoe een betere ademhaling je leven positief kan beïnvloeden.

De voordelen:

Levensveranderende ademhalingsinzichten!

Met de 2-Minuten-Ademtest krijg je direct inzicht in jouw huidige ademhalingspatroon. Het kost slechts twee minuten van je tijd, maar de resultaten kunnen levensveranderend zijn. Ontdek of je ademhaling optimaal is, of dat er ruimte is voor verbetering.

Ontdek je ademhalingspatroon en levenspotentieel!

Wat deze test echt uniek maakt, is dat het jou de kans geeft om de kracht van je eigen ademhaling te ervaren. Het is een inzicht van de transformatie die mogelijk is wanneer je de juiste ademhalingstechnieken toepast. En als je na de test geïnteresseerd bent in verdere begeleiding, sta ik klaar om je te ondersteunen op je reis naar een gezondere ademhaling.

Speciale Bonus: professionele persoonlijke ademcoaching met korting!

Jouw reis naar een gezondere ademhaling begint hier, en we willen ervoor zorgen dat je alle ondersteuning krijgt die je verdient. Daarom bied ik je als speciale bonus een exclusieve korting aan voor een intensieve reis van 10 weken met ademcoaching door mij persoonlijk.


Voor wie is dit programma geschikt?

Deze trajecten zijn ideaal voor mensen met diverse uitdagingen, zoals bijvoorbeeld astma, hyperventilatie, slaap apneu, long Covid, fibromyalgie, burn-out, stress, depressie, vast middenrif, behoefte aan meer focus of energie, ontstekingen, trauma heling, allergieën en zelfs sportprestatieverbetering. En nog veel meer. 


Wat houdt deze exclusieve bonus in?

Gedurende 10 weken zal ik je stap voor stap begeleiden op weg naar een verbeterde ademhaling en een algeheel gevoel van welzijn. Onze ademcoaching sessies zijn specifiek afgestemd op jouw behoeften en doelen. Tijdens deze periode kun je verwachten:

  • Individuele aandacht: jouw ademcoach zal jouw voortgang volgen en persoonlijke begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

  • Op maat gemaakte oefeningen: we zullen ademhalingstechnieken en oefeningen aanpassen aan jouw specifieke situatie, of je nu werkt aan stressvermindering, energieverhoging of gezondheidsklachten/slaapstoornissen.

  • Ondersteuning en motivatie: ik zal er zijn om je te motiveren en je vragen te beantwoorden gedurende de hele 10 weken, zodat je je nooit alleen voelt op deze reis.


Dit programma is ontworpen om je te helpen je ademhalingspatroon te optimaliseren en je welzijn te verbeteren, ongeacht je specifieke uitdagingen. Je staat er niet alleen voor, en we zullen samen werken aan het bereiken van jouw doelen.

Vraag & Antwoord

De meest gestelde vragen en de antwoorden over ademcoaching

Wat is ademcoaching?

Ademcoaching is een begeleidingsproces waarbij een ademcoach je helpt je ademhalingspatronen te begrijpen en te optimaliseren. Met als doel het verbeteren van zowel je fysieke als emotionele gezondheid.

Waarom zou ik kiezen voor ademcoaching?

Veel mensen ademen niet optimaal vanwege stress, slechte gewoontes of gezondheidsproblemen. Door bewuster en efficiënter te ademen, kun je zaken als stress, angst, vermoeidheid en zelfs best veel lichamelijke klachten zoals hyperventilatie of astma verminderen. Start met een ademtest zodat je weet waar je staat!

Wat zijn de voordelen van ademcoaching?

Voordelen zijn: betere ontspanning, verhoogde energieniveaus, verbeterde concentratie, beter slaappatroon, en verlichting van symptomen die verband houden met onjuiste ademhalingsgewoonten zoals bijvoorbeeld astma, hyperventilatie, slaap apneu, long Covid, fibromyalgie, burn-out, stress, depressie of een vast middenrif.

Wat als ik me oncomfortabel voel tijdens een oefening

Het is belangrijk om altijd te communiceren. Als een bepaalde oefening oncomfortabel is, kan ik deze aanpassen of een alternatieve techniek voorstellen. Wij blijven altijd in contact hierover. Ik vraag je er ook actief naar.

Kan ik ademcoaching combineren met andere therapeutische of medische behandelingen?

Absoluut. Veel deelnemers vinden dat ademcoaching een waardevolle aanvulling is op andere behandelingen. Het is echter altijd goed om je zorgverleners te informeren over alle therapieën die je volgt. Wanneer jij medicijnen gebruikt kan het voorkomen dat ik je vraag om met jouw (huis)arts te bespreken jouw medicijnengebruik aan te passen aan jouw herstel. Maar jij (en jouw arts) blijven altijd in charge!

Moet ik speciale kleding dragen tijdens de sessies?

Comfortabele kleding is fijn zodat je vrij kunt ademen en bewegen.

Is een ademhalingscoach alleen voor mensen met gezondheidsproblemen?

Nee, terwijl sommige mensen ademcoaching zoeken vanwege gezondheidsuitdagingen, maken ook veel gezonde mensen gebruik van ademcoaching om hun algemene gezondheid en prestaties te verbeteren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Om je lichaam tijd te geven om je nieuwe adempatroon te integreren heb je 8 à 10 weken nodig. Sommige mensen merken al verbetering na één sessie, terwijl anderen baat hebben bij meerdere sessies. Dit hangt af van je persoonlijke doelen en huidige ademhalingspatronen.

Wil je eenmalig een ervaring? Dat kan ook.

Hoelang duurt een ademcoach sessie?

Bij een 1-op-1 coachingsmoment ga ik uit van wat jij nodig hebt om verder te komen. Een sessie duurt tussen de 30 en 120 minuten. Ik zet online mogelijkheden in voor algemene kennis en voorbereiding zodat we live meteen de diepte in kunnen. De resultaten zijn daardoor veel beter.

Mijn vraag staat er niet tussen, waar kan ik het antwoorden vinden?

Neem contact met mij op als je vraag er niet tussen staat. Ik help je graag!

Ademanalyse
€ 75,-
€ 0,-

Ademtest, met concreet actieplan voor resultaten ✅

Mis deze unieke kans niet om jouw ademhaling te testen. En als jouw lichaam het aangeeft om je ademhaling te verbeteren heb je zelf de keuze om of jij dat wilt. Klik hieronder om jouw Ademtest te claimen.

  • Dus, waar wacht je nog op?