Over Breathwork Compass

Over Breathwork Compass

Over Breathwork Compass

Over Breathwork Compass

Stelt je eens voor dat je elke ochtend wakker wordt met een krachtig gevoel van levendigheid, een borst vol lucht die klaar staat om elke uitdaging van de dag aan te gaan. Ademhalen is meer dan alleen een noodzaak van het leven; het is de essentie van verjonging, welzijn en een nieuwe kijk op gezondheid.


In een tijd waarin gezondheid, vitaliteit en verjonging meer dan ooit worden gewaardeerd, nodig ik jou uit om de magie van ademwerk en een ijsbad te ervaren. Deze ervaringen zijn niet alleen voor de jongeren of de atleten. Ze zijn er ook voor de wijze generaties die de waarde van een gezond en rijk leven begrijpt.

Ademwerk is niet zomaar een remedie, het is een transformatieve ervaring die helpt om jouw ademhalingspatronen te herstellen en jou verlichting en hernieuwde energie geeft.


Of misschien zoekt je een ademcirkel. Ademcirkels zijn ademsessies waarbij je samen met anderen bewust ademt, begeleid door een ademcoach. Een ademcirkel of breathwork sessie is voor iedereen die een emotionele en fysieke schoonmaak kan gebruiken. Als een verfrissende reset voor lichaam en geest.


En voor de dapperen onder ons, Wacht het ijsbad. De ijskoude omhelzing van het water is niet een test van moed, maar een viering van leven, kracht en veerkracht. Een herinnering aan wat we kunnen bereiken wanneer we onze mindset inzetten.


Ook jij hebt de wereld gevormd, gedreven door ervaring, wijsheid en de wens om een betekenisvol leven te leiden. Nu is het tijd om terug te geven - aan jouzelf. Trakteer jezelf op het geschenk van gezondheid, gemeenschap en vitaliteit.

Ijsbad
Verander jouw chemie in een ijsbad, en ontmoet je "coolste" zelf

Mijn naam is Henrie Zondag en ik sta klaar om jou te helpen om je ademhaling te herstellen. Adem weer vrij en moeiteloos door verbeterde zuurstofopname. 


Door de juiste ademhaling kun je jouw gezondheid positief beïnvloeden, je werkdagen zonder stress en met hernieuwde energie doorlopen. Of volop genieten van momenten met je (klein)kinderen.


De ademhaling is als een kompas waarmee je de koers kunt bepalen van zowel mentale als fysieke gezondheid. Hoe staat het met jouw energie en gezondheid? Hoeveel impact heeft jouw ademhaling op je dagelijkse welzijn? Misschien heb je geen idee. Ook dan is het supergoed dat je hier bent.


12% van de mensen heeft een disfunctioneel adempatroon (abnormaal, inefficiënt of ongezond). Velen van hen voelen zich nu nog "oke" en weten het niet eens. Terwijl hun lichaam al lang protesteert.

Ademcoach
Henrie Zondag | Jouw ademcoach en Breathwork facilitator

5

Jaar ervaring

1-op-1

En groepen

Misschien heb jij op dit moment wel de gedachte dat je verandering wil in jouw gezondheid en energie, dan ben je hier op de juiste plek. Maar het kan je nog veel meer opleveren. Wat de resultaten zijn bij mij en mijn klanten?


  • Een gezonder lichaam, beter slapen
  • Het verbeteren of zelfs helen van trauma, allergieën en ziekten en aandoeningen als astma en Long COVID. 
  • Het reguleren van emoties en het verminderen van stemmingswisselingen.
  • Verbeterde concentratie en helderheid
  • Vermindering van stress en angst
  • Verhoogde energieniveaus en kwaliteit van leven
  • Ontspanning van spieren
  • Ondersteuning van het immuunsysteem

Bestaat er een Quick fix? Nee! Maar samen kunnen we het buitengewone maar zo gewone adempotentieel in jou ontketenen. (En geloof me, daarna wil je nooit meer terug.)

Testimonial

Wat weet ik hiervan af?

Voordat ik met Breathwork Compass begon coachte ik al ademwek en koudetraining als hobby.


Het zit zo: 10 februari 2019 ging ik naar Polen om te worden getraind bij Wim Hof (The Iceman)  had ik nog geen idee wat de impact van ademwek en een ijsbad zou zijn op mijn leven. In plaats van een toffe, out-of-the-box-ervaring om het jaar mee te starten werd het een transformerende ervaring. 


Vanaf die week ging ik dagelijks aan de slag met de ademwerk en een ijsbad. Het gevoel in mijn lichaam tijdens het ademwerk en het ijsbad vond ik zo fascinerend. Ik werd helderder in mijn hoofd en mijn lichaam voelde weer fijner, sterker en met meer energie. Als superkoukleum miste ik tijdens de zomer de kou zo enorm, dat ik voor het eerst in mijn leven uitkeek naar de koude maanden. De oplossing: een ijsbad aanschaffen.

Pijl-rotate

Mijn enthousiasme voor het ademwerk en de kou had als als gevolg dat ik niet kon stoppen om erover te praten met anderen. Zo begon ik in 2019 met het doorgeven en verdiepen van mijn kennis. En met begeleiding aan iedereen die er voor open stond. 


In de winter ging ik naast mijn dagelijkse plons in mijn ijsbad, in het weekend heel bewust bij een recreatieplas mijn koudetraining doen. Dan raakte ik vaak aan de praat met dikke jassen met een hond die het wel bijzonder vonden om mij in het ijskoude water te zien zitten. Al snel werd mijn solo-dip een groepje en dat aantal groeide snel uit tot wel 102 personen die ik mocht laten ervaren en aanleren hoe je deze tools kunt inzetten. 


Ik ging me meer-en-meer verdiepen in de biochemische processen tijdens de ademwerk en het ijsbad. En ja, ik verloor mezelf erin. Ik ging opleidingen volgen. Het werd een passie. En die passie geef ik met veel enthousiasme door aan jou, privé, of aan jou als ondernemer of professional in bedrijven en (semi)overheden.

Biochemische processen
Waar gebeurt de gasuitwisseling?

Maar wie ben ik echt?

Naast ademcoach ben ik ondernemer. En ik vind het heerlijk om hobbymatig te sleutelen aan oldtimers (auto's en motoren). Ook ga ik graag de natuur in op mijn mountain-bike of pluk ik paddenstoelen en brandnetels voor de lunch.


Naast Breathwork Compass ben ik mede-oprichter van tekstmodel.nl, hét trainingsbureau voor heldere en persoonlijke schriftelijke communicatie. Van oorsprong ben ik een techneut (ing) en kom ik uit de bouw- en vastgoedwereld. Ook passies van mij.

Camper
Hanomag Henschel 1970

Ik ben fan van ... natuurlijk Wim Hof. Ik houd van zelfredzaamheid, efficiënt werken, de Spaanse taal en nog zoveel meer.


Hier lees je nog wat andere dingen over mij die je waarschijnlijk interessant vindt … of niet.


Wat is jouw vraag? Kom, ik laat je graag zien waarom je met mij moet werken. Stuur me direct een mail.


Henrie


Januari 2019 - Wim Hof, the (n)ice man

Dit zeggen anderen