Trauma Release - breathwork

Verbonden ademhaling

Een breathwork sessie met verbonden ademhaling is voor iedereen die een emotionele en fysieke schoonmaak kan gebruiken. Als een verfrissende reset voor lichaam en geest.


Aanmelden
Trauma Release - breathwork

Verbonden ademhaling

Een breathwork sessie met verbonden ademhaling is voor iedereen die een emotionele en fysieke schoonmaak kan gebruiken. Als een verfrissende reset voor lichaam en geest.


Aanmelden

"Je hebt gehoord" dat ademhalingsoefeningen goed zijn voor lichaam en geest. Toch voel je misschien weerstand die zo overweldigend is, dat het je ervan weerhoudt om te beginnen ...

erbonden ademhaling - ademcirkel

Begin laagdrempelig

Een breathwork sessie, ook wel ademcirkel genoemd, is als een ontdekkingstocht waarbij je samen met anderen ademt, begeleid door een ademcoach. De ademcoach leidt de groep als een betrouwbaar kompas, bepaalt het ademritme, net zoals het kompas de juiste koers aangeeft. De muziek die tijdens de sessie wordt afgespeeld ondersteunt het ademritme. 

Ademcirkel

Verbonden ademhaling = leuk

In een breathwork sessie maken we gebruik van de "verbonden ademhaling" techniek, vergelijkbaar met het golvende ritme van de zee. Deze bewuste ademhaling als een continue golfbeweging, zonder pauzes tussen in- en uitademen. Het is een krachtige techniek die verschillende processen in jouw lichaam activeert. Het rationele denken stopt en wat overblijft, is de directe ervaring van wat je werkelijk voelt. Het is als een reis waarbij je ademhaling het kompas is dat je leidt naar innerlijke ervaringen. Voor de meeste mensen geldt dat ze deze methode bijzonder vinden maar ook leuk!

Transformerende ervaring

In een breathwork sessie kun je volledige kalmte, sereniteit en helderheid ervaren. Het is ook mogelijk dat je een transformerende ervaring doormaakt en inzichten krijgt over herinneringen, overtuigingen of emoties. Het is een persoonlijke belevenis die je de gelegenheid biedt om los te laten wat jou niet langer dienstbaar is. Waarbij de energie van de groep jou ondersteunt.

ey

Een indrukwekkende en prachtige ervaring. Zeer veel gevoeld en verbonden. Moeilijk uit te leggen met woorden. Ik raad het ten zeerste aan.

Noemí, eigenaar Yogaschool Esencial Yoga, Alicante

Voor wie is deze verbonden ademhaling?

Controle over je leven

Lichaam weer in balans

Je voelt dat je lichaam niet helemaal lekker loopt door bijvoorbeeld (werk)stress, burn-out, ziekte of een ander gezondheids- probleem. Let op de contra-indicaties! -> Lees meer
Stressvermindering

Bewustwording

Je wilt groeien als persoon en je wilt jezelf beter begrijpen (bewustwording).

Jezelf openstellen

Je graag kennismaakt met bewust ademen en ontdekt wat het voor jou kan doen.

Tijd voor jezelf

Je behoefte hebt aan een moment voor jezelf, een soort onderhoud voor je welzijn.

Een goede ademhaling verbeter jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie  doen.

Ademcoach
Henrie Zondag, gecertificeerd ademcoach en breathwork facilitator

Jouw ademcoach en breathwork facilitator

Hoi, ik ben Henrie! Een aantal jaar geleden dacht ik waarschijnlijk precies hetzelfde als jij: Een breathwork sessie, dat klinkt wel heel vaag en zweverig. En misschien heb je het idee dat het alleen voor een alternatieve groep mensen is die met een been niet in deze wereld staan.

Hoewel een breathwork sessie voor sommigen een krachtige bron van zelfontdekking en genezing is, begrijp ik dat het niet voor iedereen is. Niet iedereen voelt zich comfortabel bij het idee van groepssessies of alternatieve benaderingen. En dat is helemaal oké. (Je kunt ook 1-op-1 bij mij terecht voor een breathwork sessie of trauma release.)

Tijdens de breathwork sessie mag jij zijn wie jij bent. Graag zelfs. Waarom ga je deze uitdaging niet gewoon aan?

Heb je vragen of wil je iets vooraf delen? Stuur gerust een bericht naar info@breathworkcompass.nl. Ervaring met ademwerk is niet vereist; iedereen is welkom.

Lenie

Lenie Ponjee

Het was gisteravond weer erg fijn. Je rustige, heldere stem om ons te begeleiden. Het deed me weer goed en ik kon me ontspannen.            

Aanmelden breathwork sessie

Ademcirkel Gennep

Breathwork sessie (VOL)

Datum: Zaterdag 27 april '24
Locatie:  Ottersum
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
 Trainer:  HenriePrijs: € 35.00
Ademcirkel Gennep

Breathwork sessie

Datum: Zondag 28 april '24
Locatie:  Ottersum
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
 Trainer:  Henrie

Prijs: € 35.00

Ademcirkel Gennep

Breathwork sessie

Datum: Dinsdag 30 april '24
Locatie:  Ottersum
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
 Trainer:  Henrie

Prijs: € 35.00

Passen deze datums niet? Wil je graag samen met jouw vrienden / collega's op een eigen moment een ademreis maken? Of wil je een individuele sessie? Bijvoorbeeld in een weekend? Mail mij even.


Het kan gebeuren dat de nieuwe datums nog niet op deze pagina staan. Als je vooruit wilt plannen, mail of app mij even.


Dit zeggen tevreden deelnemers:

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans. 

Klik hieronder om direct aan te melden.